Dagje kringloop

12

Zo af en toe vind ik het heerlijk om even bij de kringloop een kijkje te nemen. Dit keer ging ik gezellig met mijn moeder. Bij een kringloop moet je maar net geluk hebben, dus ga ik er ook nooit met een specifiek doel naar toe.

Hierboven zie je een ouderwetse beautycase die ik ga gebruiken voor mijn sieraden en dat soort spulletjes. Ik heb onlangs een nieuwe kast bij de Ikea gekocht (EXPEDIT) en ik ben nog steeds een beetje aan het kijken hoe ik het wil inrichten. Dit heeft bij mij namelijk wat tijd nodig (mijn spulletjes zitten nog steeds in een paar dozen..), maar het begint er steeds meer op te lijken. En deze nieuwe aanwinst komt goed tot zijn recht in mijn kast!

2Daarnaast zag ik deze dienblad, die ik ga gebruiken om mijn make-up spulletjes op te zetten. Uit ervaring weet ik dat ik nogal wat vlekken kan veroorzaken en dit wil ik graag voorkomen. Ook ziet het er gewoon leuk uit.

e9b9377e544511e39b2b12e284a877bd_8Ook kijk ik altijd even bij de kledingafdeling, hier kun je namelijk soms erg leuke en unieke koopjes vinden. Dit keer vond ik niks, maar ik probeerde wel even een neppe bont jas aan (die overigens veel te groot was) om hierna even een foto te maken met mijn telefoon als een echte “hipster”.

6 Comments

  1. ineke

    Hoi lieverd, wat grappig om je zo te kunnen volgen. Ik kijk iedere keer uit naar je volgende foto’s. Gaat het goed met je been? Hoop je gauw te zien!
    Liefs,
    Ineke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *