Food, food & food + Portfolio op Facebook!

1

Wees voorbereid op nog meer food foto’s die ik onlangs heb gemaakt! Op mijn studie zijn we bezig met het samenstellen van een portfolio en ik vond dat ik nog een aantal foto’s miste. Ik ben alleen nog lang niet klaar, het zullen nog wel drukke weken denk ik zo. Ook heb ik na lang twijfelen een Facebook pagina aangemaakt voor mijn portfolio, zo kan ik mijn eigen Facebook voor alleen de privé kiekjes bewaren. Dit oogt gewoon wat professioneler. De link hiervan vind je hier (liken, liken, LIKEN! -:D). Ik twijfel nog of ik mijn Facebook pagina van mijn blog hou, het is namelijk een beetje onzinnig als ik de foto’s dubbel publiceer.. Wat vinden jullie? Zo houden of alleen mijn portfolio pagina?

10 5

 1. Janna

  Wow, echt prachtige foodfoto’s! En je facebookpagina ziet er zo erg professioneel uit. Het klinkt inderdaad wel logisch om die niet alleen voor je blog te houden. Bloggers kunnen je toch al volgen via bloglovin’ en zo spreek je ook niet-bloggers aan. Ik vind je foto’s echt zo mooi, ik raak gewoon niet uitgekeken!

  Liefs, Janna

  • Pauline

   Ah dankjewel! En je hebt helemaal gelijk! Ik denk dat ik die stap toch maar neem :).
   Jammer van de aantal likes alleen! Maar die komen er dan ook wel weer bij, hoop ik haha..

   Liefs,
   Pauline

 2. Kim

  Fijne foto’s!