Insta-moments

Of ik loop een beetje achter met mijn Instagram artikeltjes, of ik maak gewoon ontzettend veel foto’s met mijn telefoon.. Hmm, ik vermoed het tweede! Hoe dan ook, het zijn voor jullie weer een hoop foto’s om naar te kijken haha.

Instagram: @ellesappellepauline

1Een lekkere vanille milkshake op deze zonnige maandag. / Bosje. / Op de zondag lekker een wandelingetje maken in het bos met mijn lief. / Dit is echt één van mijn favoriete maaltijd, heerlijk!

2

Heerlijke lunch op de zaterdagmiddag. / Maggie komt altijd even op mijn schoot zitten als ik aan het ontbijten ben, zo van hey goede morgen! / Gek op de spulletjes die ik bij de kringloop heb gekocht! (zo’n spiegel wilde ik al heel lang..) / Je hebt er niks aan, maar toch leuk om te zien.

3Mooie, oude naaimachine. / Bij de kringloop kijk ik ook altijd even bij de kopjes en schoteltjes. Vooral de wat schattige versies met bijvoorbeeld bloemetjes, vind ik altijd zo leuk om te hebben. / Dit was mijn 600ste foto op Instagram! Met 460 volgers, wauw! / Ik mis het mooie Wenen..

4Spelt crackers gekocht bij de biologische winkel. Wat zijn die lekker zeg! Met een beetje houmous en plakjes avocado na een goede work-out in de sportschool, maakt het helemaal perfect! / Drankje doen met mama in Utrecht. / Lekkernij uit Wenen. / Dit was in het hotel waar wij in Wenen zaten. Mooi he?!

5Dit was ons ontbijtje op de laatste dag van ons tripje. Met champagne, niet verkeerd! / Wenen <3 / De mooiste, leukste, bekendste café in Wenen. Genieten! / Café Central <3

6Museum in Wenen. / Selfie met mijn bontjas. / Ons eerste ontbijtje in hotel. Zoooo lekker om zalm te eten bij het ontbijt, vind je ook niet? / Good morning Vienna!

7

We mochten eigenlijk geen foto’s maken, maar ik kon het niet laten! Prachtig! / Beautiful Vienna! We hadden ontzettend geluk wat het weer betreft. Dit was op de ochtend dat we aankwamen. / Heerlijke maaltijd salade bij de Hema. / Nog een selfie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *