PRIMARK Eindhoven (mijn aankoopjes)

4Cardigan Batwing €14,00 – Blouse €10,00

Eindelijk was het dan zo ver. Na dagen aftellen ging ik met een vriendin de Primark in Eindhoven bezoeken. Na 6 weken met een gipsbeen te hebben gelopen (vanwege mijn knie) en nu 2 weken zonder, kon ik het wel aan, dacht ik zo. Al hoewel ik achteraf er wel last van had (wat waarschijnlijk door het slenteren kwam), maar dat had ik er wel voor over. Ik ben aardig goed geslaagd en ik ben heel erg blij met de aankopen die ik heb gedaan. Vooral dit vest hierboven vind ik ge-wel-dig. Het lijkt een beetje op die van American Apparel, maar dan 10x zo goedkoop. Hij hing ergens tussen andere kleding in maatje L en ik ben hem verder ook niet in de rekken meer tegengekomen. Ik vond deze namelijk wat groot eruit zien, maar dat valt uiteindelijk wel mee. De polka dot blouse wilde ik al echt heel erg lang, maar ik had hem op de een of andere manier nooit gekocht. Dus werd het tijd deze leuke blouse dit keer wel in het mandje te doen!

2

Blouse €10,001Cardigan €18,00

Met dit vest ben ik ook zo ontzettend blij mee! Hij is oversized en zit heerlijk. Ook heeft het echt een winterse sfeer.

3

Blouse €10,00

Nog een blouse, ja ja.. Deze heeft schattige lieveheersbeestjes, vlinders en stipjes, dus kon ik hem gewoon niet laten hangen. Naast deze kleding heb ik ook nog heerlijke warme handschoenen, sokken, elastiekjes en een ketting gekocht. Maar dit vond ik niet zo interessant om op de foto te zetten. De ketting is helaas al stuk gegaan, anders had ik deze ook wel met jullie gedeeld. Erg jammer.. Wie weet dat ik nog even terug ga, want ik had ook geen tijd meer over om uitgebreid bij de woonaccessoires te kijken, waar ik hele leuke spulletjes had gespot! Dus een goed excuus om binnenkort weer terug te gaan.

6 Comments

  1. Dat eerste vestje ziet er zo mooi uit! Ik heb hem in het licht grijs en was nog opzoek naar een andere kleur, maar kon hem niet vinden in Eindhoven. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *